AlfaParf / Hírek / Viola Dóra: A Hajfonás Világa – Készíts fonatokat a tíz újaddal! című első könyve
Oldal nyomtatása Oldal nyomtatása
Akciós termékek
Bemutatók
IKON magazin
Továbbképzések
Trendek
Versenyek

 

 

 

 

 
 2012.04.19  
Viola Dóra: A Hajfonás Világa – Készíts fonatokat a tíz újaddal! című első könyve
Viola Dóra mesterfodrász már több éve dédelget egy álmot: egy saját hajfonatos könyv kiadásának tervét. A téma korábban is nagyon érdekelte, ezért folyamatosan követte a nemzetközi trendeket, gyűjtötte a fonat-tippeket, de egyelőre még csak önmagának. Idén tavasszal végre úgy hozta az élet, hogy minden pontosan összeállt. Viola Dóra és stábja munkához látott és elkészítették első, „A Hajfonás Világa” című könyvét. Mintha még a 2012-es frizuratrend is rendelésre érkezett volna: a hajfonat az idény slágere.
Viola Dóra: A Hajfonás Világa – Készíts fonatokat a tíz újaddal! című első könyve

A hajfonat divatos és minden korosztály számára, gyorsan, extra frizurák készíthetők belőle. Vége már a balett vizsgás, gyerekes, kis copfos fonatok korszakának, ideje észrevennünk, hogy a hölgyek körében is mindennapos divatról beszélhetünk. Egy lazább hármas fonat, vagy egy precíz halszálka önmagában is jó megoldást kínál a sokszínűségre, alkalmi viseletként pedig akár kontyba is foglalható. A variációk száma végtelen, fonhatunk és szőhetünk kedvünkre, így egészen a romantikustól, a bohókáson át, a feszes, fegyelmezett tincsekig… könnyen végigjárható a paletta.

Közeleg az esküvőszezon is, ezért érdemes már most azon gondolkodnunk, hogy vendégeinket milyen újdonsággal lepjük meg. Egy tökéletesen elkészített fonás vagy szövés remek választás lehet a nagy napra is.  Viola Dóra legújabb könyve ehhez is tartalmas inspirációt adhat.

A hajfonás művészete

A mesterfodrász első könyve a rengeteg, saját készítésű frizurafotó mellett az alapfonások: a kettes fonás, más néven halszálka fonat, a hármas, a négyes és az ötös fonás, valamint a sodrás elkészítésének step by step-jét is tartalmazza. A képekkel illusztrált lépések könnyen lekövethetőek, fodrászok és mindenki számára egyaránt. A könyv társ lehet a szalonokban fodrásznak és vendégnek, és még ajándéknak sem utolsó.

 

Lepd meg magad, szeretteid, vagy kedvenc fodrászod ezzel a hiánypótló művel.

 

 

 

Vissza a hírek oldalra